کیک ساز و ترساز

پخت

  • كيک چايی ، مافين ها ، مافين كشمش و گردو  ، انواع پاندكيک (كيک های ساده و دو رنگ )
  • كيک های ميوه ای اصلی (سيب با سس كارامل ،كيک پرتغالی ،كيک خرما و گردو )
  • كيک های اسفنجی (انواع شيرينی تر ، رولت، لطيفه )
  • شيفون نارنگی و پرتغال ، انواع تارت و پای ،نان خامه ای ،كيک فاش ،كيک پنير ،كيک بستنی ،كيک شطرنجی ،كيک باقلوا

 

توانايی تزيين كيک به روش های مختلف :

  • آشنايی با خامه ،شكلات ،پودر خامه،فوندانت ،انواع كرم،رويه ای مختلف با سفيده تخم مرغ ،ژله،آگار ،رويه عسل و دانه های روغنی
  • شناسايی اصول تزيين با خامه و پودر قند
  • شناسايی اصول تزيين با شكلات
  • شناسايی اصول تزيين با خمير بادام
  • شناسايی اصول تزيين با مرنگ
  • شناسايی اصول تزيين با انواع كرم و سس (كرم كره ای ،سس شكلات،مكا،انواع رويه های قندی،كرم ها ميوه )
  • شناسايی اصول تزيين با انواع رويه با سفيده تخم مرغ (بدون پخت،رويال آيسينگ (سلطنتی)با استفاده از پودر سفيده تخم مرغ ،سفيده تخم مرغ و ژلاتين ،سفيده تخم  مرغ با شربت )
  • شناسايی اصول تزيين با ژله
  • شناسايی اصول تهيه آگار برای تزيين (انجماد و غير انجماد )