شیرینی پزی بدون فر

دوره آموزش شیرینی های خشک بدون فر:

ميكادو،برشتوک،پنجره ای ،گوش فيل ،انواع لوز ها،زولبيا و باميه ،سوهان عسلی ،سوهان مغز دار ،بادام سوخته ،گل كلم،خاتون پنجره ای ،انواع حلوا،مسقطي ،يخ در بهشت ،شكلات مغر دار ، شكلات خاص ،دونات ،پيراشكی ،راحت الحلقوم،باسلوق

 

معرفی دوره شیرینی پز شیرینی های خشک

  • توانایی توزین مواد اولیه شیرنی پزی
  • توانایی اندازه گیری حجم مواد مصرفی در شیرینی پزی
  • توانایی الک کردن مواد مصرفی در شیرینی پزی
  • توانایی قالب گیری و فرم دادن بعضی شیرینی ها
  • توانایی اندود کردن سطح شیرینی قالبگیری با فرم داده شده
  • پخت انواه شیرینی : شیرینی قالبی یا برشی ، شطرنجی (دورنگ) ، شیرینی نخودچی،نان چای ،بیسکوییت شکری، گوش فیل ،پنجره ای ،باقلوا ، ساق عروس ، قطاب ، میکادو ،برشتوک ،نخودچی،اسکاتلندی،تارت مربایی ،خمیر هزارلا  و مشتقات آن (زبان ،پاپیون ،والون ،قیفی و … ) خمیردانمارکی ،شیرینی تسمه ای ،شیرینی بهشتی ،کلوچه قندی ،کوکیزبادامی ، شیرینی عسلی ، شیرینی المانی ،شیرینی مشهدی ،پادرازی ،سوخاری ،شیرمال ،شیرینی کشمشی ،قرابیه ،شیرینی نارگیلی ،مرنگ،سوئدی ،زولبیا و بامیه،سپهسالاری،شیرینی خشک قیفی و  وانیلی ،نازک نارنجی ،ونیزی ،قیفی شکری،شیرینی گردویی،پفکی گردویی ،شیرینی برنجی
  • توانایی کنترل مدت زمان پخت شیرینی