دسرساز بین المللی

تهيه :

  • شارلوت سنتی ،شارلوت شكلاتی
  • پای و تارت
  • دسر ژلاتينی طبق اصول صحيح
  • كيک پنيری ،ليموئی،شاه توت
  • بنيه ميوه ،پلمبيه ،ژله ميوه ،كرپ،سالاد ميوه ،دسر ماست ،سنت اونوره ،سوفله شكلات ،موس شكلات ،كاستارد ،فورماژها،كيک بستنی،پيچملبا ،آلاسكا  بستنی ،تراميسو،مارمالاد زردآلو و توت فرنگی

 

تهيه انواع بستنی :

بستني توت فرنگی ،بستنی شاه توت ،بستنی كارامل ،بستنی خامه ای ،بستنی ميوه ای ،بستنی شكلات ، بستنی سوخاری

 

تهيه انواع كرم :

  • كرم آناناس ،كرم باواريا،كرم پرتغال ،كرم طالبی،كرم موز،كرم كارامل،كرم ميوه دار ،كرم ليوانی
  • شناسايی اصول خنک كردن و برگرداندن دسر