دسرساز بین المللی
تهيه :
- شارلوت سنتی ،شارلوت شكلاتی
- پای و تارت
- دسر ژلاتينی طبق اصول صحيح
- كيک پنيری ،ليموئی،شاه توت
- بنيه ميوه ،پلمبيه ،ژله ميوه ،كرپ،سالاد ميوه ،دسر ماست ،سنت اونوره ،سوفله شكلات ،موس شكلات ،كاستارد ،فورماژها،كيک بستنی،پيچملبا ،آلاسكا بستنی ،تراميسو،مارمالاد زردآلو و توت فرنگی
تهيه انواع بستنی :
بستني توت فرنگی ،بستنی شاه توت ،بستنی كارامل ،بستنی خامه ای ،بستنی ميوه ای ،بستنی شكلات ، بستنی سوخاری
تهيه انواع كرم :
- كرم آناناس ،كرم باواريا،كرم پرتغال ،كرم طالبی،كرم موز،كرم كارامل،كرم ميوه دار ،كرم ليوانی
- شناسايی اصول خنک كردن و برگرداندن دسر