شیرینی پزی درجه 2

تهیه انواع کمپوت ،مربا و مارکالاد های مورد استفاده در شیرینی پزی:

  • انواع کمپوت ها :سیب ،زردالو ،هلو،آلو
  • انواع مربا ها: پوست مرکبات،مربای آلبالو،مربای سیب
  • انواع مارمالاد :مارمالاد زرد آلو،مارمالاد توت فرنگی،مارمالاد کیوی

تهیه انواع شکلات :

شکلات سوئیسی ،شکلات بادامی ،شکلات نارگیلی ،شکلات فندوقی،تافی،شکلات صبحانه (نوتلا)،سوهان عسلی،لوزبادام ،راحت الحلقوم ،مارشمالا

تهیه شیرینی های خشک بدون فر :

برشتوک ،زولبیا و بامیه ،گوشت فیل ،خاتون پنجره ای ،قطاب

تهیه انواع شیرینی خشک با فر :

نان نخودچی،نان کشمشی ،نان بادامی ،نان چای ،شیرینی شطرنجی (دورنگ)،شیرینی نارگیلی ،شیرینی مربایی یا مارمالاد ، پفک یا مرنگ ،بیسکوییت،شیرینی اسکاتلندی ،شیرینی دانمارکی (سه گوش ،عینکی ،رولت،پیچه ای ،قرقره ای ،کروسان ) ، دونات پفی  ،شیرینی خرده شکلاتی ،تارت مربایی

تهیه انواع کرم :

کرم وانیلی ،کرم پرتغالی ،کرم شکلاتی ،کرم تاتی سیر

تهیه انواع کیک :

کیک ساده (اسفنجی و کره ای)،کیک پرتغالی ،کیک خرما و گردو ، کیک شیفون پرتغال و نارگیلی ، کیک گردویی ،کیک کوچک یزدی ،مافین کشمش و گردو

انواع شیرینی تر :

شیرینی تر با خامه ،میوه و کرم ،رولت خامه ،لطیفه ،نان خامه ای ،تارت با خامه و میوه و ژله

انواع دسر :

کرم ژله ، پارفه ناپلئون ،پلمبیر ،ترافیل ،حلوای تزئینی ،کرم مکا با سس گردو و قهوه ،کرم کارامل،کرم با واریا ،کرم موز یا هلو،کرم پرتغالی ،کرم ژله ،موس شکلات ،فروماژ قهوه ،بستنی وانیلی