دسرساز سنتی

تهیه:

بستنی سنتی ،رولت خرما،رنگينک،زيره جوش ،كاچی،فرنی ،شير برنج ،يخ در بهشت ،مسقطی ،شله زرد

 

تهيه انواع حلوا:

حلوا سه رنگ ، حلوا سفيد ،حلوا كاكائو،حلوا زرد ،حلوا زنجبيلی

 

تهيه انواع مربا و مارمالاد :

  • شناسايی اصول تهيه و قوام آوردن شربت
  • شناسايی اصول تلخی گرفتن از مركبات
  • شناسايی اصول تهيه مربا آلبالو،مربا به ،مربا هويج ،مربا سيب ،مربا پرتغال درسته ،مربا پوست پرتغال ،مربا بالنگ،مربا بادمجان ،مربا كدو،مربا ترب سفيد ،مربا خرمالو،مربا گوجه فرنگی ،مربا انجير ،مربا نارنج ،مربا پسته تازه ،مربا گردو،مربا گل محمدی
  • تهيه مارمالاد كيوی ،مارمالاد پرتغال ،مارمالاد سيب ،مارمالاد توت فرنگی
  • شناسايی اصول تشخيص اشكالات مربا و مارمالاد و رفع آن
  • تشخيص شكرک و رفع آن
  • شناسايی اصول جلوگيری از كپک زدن و شكرک زدن